Huwelijksaanzoek

Wilt u een vliegtuig huren met huwelijksaanzoek ? U kunt op zeer originele manier een vliegtuig huren met huwelijksaanzoek en uw aanstaande verassen. We hebben drietal opties voor u voor een vliegtuig huren met huwelijksaanzoek.

Origineel huwelijksaanzoek

Met luchtreclame heb je het meest mogelijke originele huwelijksaanzoek die je kunt verzinnen! Hartstikke leuk en romantisch samen op een mooi plekje en ineens komt er een vliegtuig met het huwelijksaanzoek overvliegen.

Heeft u na het lezen van de drietal onderstaande opties zelf nog (betere) ideeën voor een vliegtuig huren met huwelijksaanzoek dan horen wij dit uiteraard graag. Boeken kan ook eenvoudig via het bestelformulier onderaan deze pagina.

Optie 1 voor Vliegtuig huren huwelijksaanzoek:

U boekt een rondvlucht van 30 minuten waarbij jullie in het vliegtuig samen op de achterbank zitten en tijdens de vlucht kunt u het aanzoek doen. Zeer romantisch en ongeëvenaard origineel. U krijgt tevens een DVD met daarop de HD beelden van de GoPro die aan de vleugel hangt na de vlucht thuisgestuurd.

De prijs voor deze optie is € 195,00 incl. BTW

Optie 2 voor Vliegtuig huren huwelijksaanzoek:

Luchtreclame vliegtuig huren met huwelijksaanzoek terwijl u romantisch door de tuinen van Paleis het Loo loopt.

De prijs voor deze optie is € 495,00 incl. BTW

Optie 3 voor Vliegtuig huren huwelijksaanzoek:

Luchtreclame vliegtuig vliegt met het huwelijksaanzoek door de lucht en u komt er dan met uw aanstaande met een ander vliegtuig naast vliegen. Een echt aanzoek op hoog niveau. U krijgt tevens een DVD met daarop de HD beelden van de GoPro die aan de vleugel hangt na de vlucht thuisgestuurd.

De prijs voor deze optie is € 695,00 incl. BTW

Een vliegtuig huren met huwelijksaanzoek kan op zeer originele wijze zoals de drietal bovenstaande opties weergeven.

U kunt via het onderstaande bestelformulier eenvoudig uw huwelijksaanzoek regelen.

U kunt hier de algemene voorwaardenPrivacy Statement & AVG en klachtenafhandeling terugvinden.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen? Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag van 08:00 - 17:00 uur zijn wij per mail en telefonisch bereikbaar.

Ons vliegbedrijf verzorgd naast luchtreclame ook rondvluchtenvlieglessen en parachutespringen.